Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand januari in Heeze uitgereikt (video)

25 januari 2020 - 09:00

HEEZE - Vrijdagmiddag werd de vlaai van de maand januari uitgereikt in Heeze. Aan het einde van de middag werden Graad van Honk en Frans van de Broek in het zonnetje gezet door het camerateam van HeezeLeende24, Bakker Vedder en Prins Joop d'n Urste met zijn adjudant Friso Kraayvanger. De twee heren zijn al vele jaren kartrekkers bij de opbouw en inrichting van 'Het Kraaienest'' ofwel de feesttent van Carnavalsvereniging De Kraaienvangers die dit jaar 55 jaar bestaan.

Graad dit jaar voor de 33e keer en Frans voor het 27e jaar maar dit wordt voor het duo het laatste jaar. Graad was er bij vanaf het moment dat de eerste tent gebouwd werd in Heeze, 33 jaar geleden! Eigenlijk mag je het geen tent noemen maar is het een paviljoen of zelfs een klein theater op locatie. De inrichting, de sfeer en de ambiance ademen warmte en gastvrijheid uit. Het geheel wordt jaarlijks door vele vrijwilligers opgebouwd maar omdat deze twee kanjers voor het laatste jaar bouwen werden zij verrast vrijdagmiddag met een overheerlijke vlaai van Bakker Vedder.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter