Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand februari in Heeze uitgereikt (video)

21 februari 2020 - 12:30

HEEZE - Donderdagmiddag werd de vlaai van de maand februari uitgereikt in Heeze. Ditmaal aan twee vrijwilligers die voor de KBO Heeze veel werk verrichten namelijk Henk en Truus Gubbels. Het camerateam van HeezeLeende24 ging naar 't Perron waar de twee vrijwilligers nietsvermoedend aanwezig waren bij het wekelijkse koersbal. Daar werden zij verrast met een heerlijke monchoutaart van Bakker Vedder!

''De meest actieve vrijwilligers van Seniorenvereniging kbo Heeze: Henk en Truus Gubbels. Samen organiseren zij iedere donderdag het koersbalspel in de KBO-lokalen in ’t Perron. Tevens is het tweetal iedere maandag en dinsdag aanwezig bij de jeu de boulesvereniging van de KBO, “De Toverbal”, waar Truus voor de bar zorgt en Henk de wedstrijdindeling maakt. Daarnaast zit Henk in de leiding bij de biljartclub van de KBO, “De vrolijke ketsers”. Ook krijgt het bestuur een prachtig boekwerk van Henk met alle wetenswaardigheden van de drie activiteiten. Beiden gaan iedere maand in een eigen wijk het KBO magazine en de nieuwsbrief bezorgen. Geen enkele vereniging kan bestaan zonder vrijwilligers. Wij willen door deze geste aan Henk en Truus al onze vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet aan Seniorenvereniging kbo Heeze'', aldus Roos Daemen van de KBO. 

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter