Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand november naar leiding scouting St. Nicasius

29 november 2014 - 15:30

HEEZE - Zaterdagmiddag 29 november is de vlaai van de maand uitgereikt. Deze keer ging deze naar de leiding van scouting Sint Nicasius in Heeze. De scoutinggroep bestaat uit ongeveer 200 leden waarvan 40 personen in de leiding en het bestuur zitten. De leiding bestaat uit een gevarieerde groep vrijwilligers tussen de 15 en 42 jaar.

De scoutinggroep bestaat uit Bevers (5-7 jaar), Welpen (7-10 jaar), Verkenners (10-14 jaar), Rowans (14-17 jaar) en Pivo's. Elke vrijdag en zaterdag zijn de stafleden (leiding) aanwezig en actief om deze groepen een mooi scoutingprogramma te bieden en ze te begeleiden. Buiten de opkomst in het weekend, zijn er ook weekenden en kampen die de leiding voor de jeugd organiseert. Zo is er elk jaar een winterkamp en een zomerkamp. Hier is vooraf heel veel tijd in gestoken om het kamp goed te organiseren. 
 
Het bestuur is heel blij met de jongeren die in hun vrije tijd staf willen zijn bij scouting. Dit is geheel vrijwillig en het kost veel tijd.
De vlaai werd overhandigd aan Arjan Gijsbers die geheel verrast en blij reageerde met deze waardering. Hij is vorig jaar teamleider geworden bij de verkenners (Hopman) en dat is een intensieve taak. Arjan is een harde werker en heel betrokken bij de groep. Ook op de klusavonden is hij op de blokhut te vinden. Het bestuur van de scouting heeft aangegeven dat de volgende week de andere stafleden ook een heerlijke taart krijgen. 

Zeer terecht dat de vlaai van de maand is gegaan naar de leiding van scouting St. Nicasius in Heeze voor alle inzet die zij al jaren doen voor deze fantastisch groepen.

Laat hier je reactie achter