Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand januari naar Marini Schenkels

29 januari 2015 - 20:30

HEEZE - Donderdagavond 29 januari werd Marini Schenkels totaal verrast met de vlaai van de maand. Met een smoesje werd hij naar café Thuys gelokt waar leden aanwezig waren van Vriendenkring Schenkels en mensen van het bestuur van RKSV Heeze.

Marini werd genomineerd voor de vrijwilliger van de maand vanwege het feit dat hij zich voor diverse verenigingen inzet als vrijwilliger. Om enkele voorbeelden te noemen is hij al deccenia betrokken bij Vriendenkring Schenkels waar hij inmiddels al 25 jaar voorzitter is en ieder jaar zetten zij weer een prachtige wagen op de weg tijdens de Cultuurhistorische optocht. Verder is voetbalclub RKSV Heeze zijn lust en zijn leven. Marini is niet weg te denken op de voetbalvelden in Heeze waar hij de dames B1 traint, hij vlagt bij het eerste, trekt de lijnen op de velden en werd vorig jaar zelfs uitgeroepen tot clubman van het jaar bij de voetbalclub.

Daarnaast zit Schenkels bij de calamiteitencommissie van de Brabantsedag. Helaas konden er geen leden het bestuur van de Brabantsedag aanwezig zijn echter voorzitter Boukje van Ettro liet vooraf weten dat de kernwoorden: betrokken, hulpvaardig en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zeker op hem van toepassing zijn. Ook voor de stichting is hij van grote waarde en hopen zij dat Marini hier nog lange tijd zijn vrijwilligerswerk zal voortzetten.

Verder is Marini een steun en toeverlaat voor de familie Kraayvanger uit Heeze. Friso Kraayvanger kreeg een zwaar ongeluk waarna hij geruime tijd moest revalideren. Marini sprong bij waar hij kan om het gezin te helpen en als voorbeeld noemde Friso Kraayvanger het feit dat hij het grote zwembad kwam opzetten voor de twee dochters zodat zij konden zwemmen.

Met recht kunnen we Marini Schenkels de vlaai van de maand januari overhandigen voor zijn tomeloze inzet voor de gemeenschap in Heeze. Hij ontving donderdagavond een heerlijke kersen Vedder van bakkerij Vedder uit Heeze uit handen van een medewerkster van de bakkerij.

 

Laat hier je reactie achter