Vlaai van de maand februari naar De Lindse Blaos

27 februari 2015 - 09:38

LEENDE - ''Da meende toch nie?'', waren de eerste woorden van vorst Jan Bekkers donderdagavond toen de vlaai van de maand tijdens de laatste vergadering van De Lindse Blaos werd binnengedragen. Geheel verrast keken de leden van carnavalsvereniging De Lindse Blaos die aanwezig waren bij deze vergadering die van niets wisten.

Het prinsenpaar van het afgelopen seizoen, Prins Marc d'n urste en zijn prinses Marieke, hebben een fantastisch carnavalsseizoen gehad en nomineerden de de raad van elf en de damesgarde voor alle inzet die zij jaar in jaar uit doen voor deze mooie vereniging. Symbolisch werd de vlaai van de maand aan vorst Jan gegeven maar het prinsenpaar had drie extra vlaaien besteld zodat iedereen een stukje had tijdens de koffie en aanvang van de vergadering.

Wederom vrolijke gezichten bij het uitreiken van de vlaai van de maand. Kent u iemand die zich inzet voor de gemeenschap en het vanzelfsprekend dat hij of zij dat al jaren doet? Dit vrijwilligerswerk kan beloond worden met een heerlijke vlaai van bakkerij Vedder. Nomineer hier een persoon of groep voor de vlaai van de maand.

Laat hier je reactie achter