Vlaai van de maand maart naar Oranjecomité Heeze

2 april 2015 - 09:00

HEEZE - Een interview met een fotosessie voor de vier heren van het Oranjecomité Heeze werd woensdagavond abrupt verstoord. Het interview met Heeze24 was gepland voor deze avond en dus waren de heren keurig netjes in pak naar dorpshuis 't Perron gekomen om mooie foto's te maken. Terwijl de fotograaf de foto's maakte kwam de bakker binnen met de vlaai van de maand maart. Het was welliswaar 1 april maar dat was de datum dat de heren alle vier bij elkaar waren en dus een uitgelezen dag om de vlaai van de maand uit te reiken.

Voor de inzet die zij doen met het organiseren van allerlei activiteiten op en rondom Koningsdag, dodenherdenking en het bevrijdingsconcert verdienen Johan Cuijten, Wim Bosmans, Hans Tindemans en Niek van Gennip de vlaai van de maand voor hun tomeloze vrijwillige inzet voor het Oranjecomité Heeze. De ideeën, de organisatie, de uitwerking en begeleiding vergt veel vrije tijd van de heren maar zorgt voor veel blijde gezichtjes bijvoorbeeld bij de kinderoptocht waaraan kinderen van alle basisscholen mogen meedoen met versierde fietsjes en bolderwagens.

Maar ook de dodenherdenking die zij vorig jaar organiseerden bij het monument achter het gemeentehuis werd door velen bezocht en kon op veel sympathie rekenen van de aanwezigen hoe er werd stilgestaan bij alle oorlogsslachtoffers of omgekomenen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Ook nu is het Oranjecomité Heeze weer druk in de weer alles voor te bereiden voor de komende activiteiten die op de planning staan. De eerste activiteit is de goederen- en dienstenveiling op Koningsnacht. De opbrengst is dit jaar voor voetbalclub RKSV Heeze.

Met recht gaat de vlaai van de maand maart naar het Oranjecomité Heeze.

Laat hier je reactie achter