Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand naar vrijwilliger op 't Huisven

22 mei 2015 - 10:15

HEEZE - Ook in de maand mei werd weer een vrijwilliger in het zonnetje gezet en beloond met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder. Donderdagmiddag werd Bert Groeneveld compleet verrast terwijl hij als vrijwilliger werkzaam was op zorglandgoed 't Huisven.

''Bert is onmisbaar voor ons. Hij klaagt nooit, lacht altijd, werkt hard, deelt zijn kennis en ervaring en doet vaak veel meer dan er van hem gevraagd wordt'', aldus Kirsten Vos van zorglandgoed 't Huisven. Bert is twintig uur per week te vinden op het zorglandgoed maar hij kijkt niet op een uurtje, vaak zijn het er meer. Dondardagmiddag was Bert in de werkplaats druk in de weer en werd geheel verrast. ''Waarom ik? Het is voor mij heel normaal dat ik dat doe'', zegt Bert. Dat is ook juist één van de redenen dat de vrijwilliger de vlaai van de maand ontving en op deze manier waardering kreeg voor de tomeloze inzet. Bert is iedere dinsdag en donderdag de gehele dag bij 't Huisven waar hij zich inzet als vrijwilliger.

Aansluitend was er een heerlijke kop koffie of thee en werd de vlaai door de vrijwilliger zelf aangesneden en buiten in de prachtige omgeving bij zorglandgoed 't Huisven opgegeten. Wilt u ook een persoon of groep nomineren voor de vlaai van de maand vanwege het vrijwilligerswerk dat hij of zij doet of doen? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met de naam/namen van de genomineerde(n) met daarbij de reden van de nominatie en wie weet gaat de volgende vlaai naar deze vrijwilliger(s).

Laat hier je reactie achter