Vlaai van de maand mei

15 mei 2014 - 21:00

Heeze - donderdag 15 mei ontving Joke Kwanten-Verest uit Heeze de vlaai van de maand mei.  Zij is penningmeester van KVO Heeze. Zoals je mag verwachten van de penningmeester verzorgt zij de financiën van de vereniging tot achter de komma. Maar daarbuiten is ze zeer actief in het verzinnen en regelen van allerlei leuke activiteiten voor onze vrouwenvereniging.

Ze heeft jaren de busreis georganiseert en verzint altijd leuke handgemaakte creatieve attenties. Verder maakt Joke mooie kaarten voor speciale gelegenheden en heeft ze onder andere het vaandel genaaid en fleurige lunchzakjes gemaakt. Ze vult ze altijd weer met een lekkere appel.

Daarnaast zet Joke fietsreizen uit en gaat ze altijd mee als ladyspeaker van de plastic tassen modeshow, deze hebben inmiddels 150 keer opgetreden bij diverse verenigingen, clubs en instellingen. Deze groep is inmiddels goed bekend in de omgeving, dit jaar hebben ze onder andere al opgetreden in dorpshuis 't Perron in Heeze.

Ze ondersteunt iedereen met praktische oplossingen indien hij of zij een probleem heeft. Ze heeft oog voor onze leden en is zeer hulpvaardig naar iedereen. Haar huis staat altijd open voor een ieder en ze doet wat ze zegt. Kortom een prettig iemand om mee samen te werken waarvoor zij genomineerd is voor de vlaai van de maand mei.

Kijk hier voor enkele foto's.

Laat hier je reactie achter