Vlaai van de maand juni voor Adriënne Hogenhuis

14 juli 2015 - 20:45

LEENDE - Vanwege de extreme hitte in de laatste week van juni en de eerste week van juli is er voor gekozen om de vlaai van de maand juni wat later uit te reiken en dinsdagavond was het dan zover. De vlaai van de maand juni is naar Leende gegaan en wel naar Adriënne Hogenhuis.

Adriënne is al meerdere malen genomineerd als vrijwilliger van de maand en nu ontvangt zij de vlaai van de maand voor haar tomeloze inzet. Sinds de eerste ideeën om De Huiskamer op te richten is zij nauw betrokken bij dit prachtige project en na de officiële opening op 18 april jl. is zij als moeder van De Huiskamer één van de gastvrouwen die steevast aanwezig is tijdens de openingstijden. De woning aan de Dorpstraat 67 te Leende is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Leende en dankzij de inzet van de vrijwilligers en behulpzame dorpsgenoten een gezellige ontmoetingsplaats geworden.

Geheel verrast was Adriënne Hooghuis dinsdagavond toen de bakker binnenkwam met de overheerlijke ''vlaai van de maand''. Bijna alle vrijwilligers zaten niets vermoedend aan de koffie en bij het bekend maken dat de vlaai van de maand naar de vrijwilligers van De Huiskamer ging. Natuurlijk was er de gelegenheid om een mooie foto te maken in de tuin waarna de overheerlijke vlaai van Bakker Vedder werd aangesneden en opgegeten. De vrijwilligers zaten bijeen om het eerste half jaar te evalueren en dus een uitgelezen mogelijkheid om de vlaai aan te bieden.

''Ik ben ontzettend blij dat ik de vlaai krijg maar eigenlijk is deze voor alle vrijwilligers want we doen het samen. We zijn met ongeveer twintig vrijwilligers en we kunnen er nog gebruiken'', zegt Hogenhuis. Mocht u interesse hebben om vrijwilliger te worden bij ''De Huiskamer'' in Leende kunt u contact opnemen met Adriënne Hogenhuis op telefoonnummer 040-2062624.

Laat hier je reactie achter