Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand juli naar renners Leenderstrijp

26 juli 2015 - 08:23

LEENDERSTRIJP - Nu, bijna een maand geleden, kwamen de acht renners aan in Leenderstrijp na een fietstocht vanuit Lourdes om geld in te zamelen voor het eeuwfeest van de winkel en de school welke volgend jaar gevierd zullen worden. Een zeer geslaagde tocht die een fantastisch bedrag heeft opgeleverd.

Op een informele evaluatie waren de renners en begeleiders zaterdagavond bij elkaar gekomen en werden zij verrast door Heeze-Leende24 met de vlaai van de maand juli. Het is de eerste keer dat de vlaai van de maand naar Leenderstrijp gaat en terecht naar de acht renners die fietstocht met succes volbrachten.

Geheel verrast kwamen de renners en de begeleiders naar voren om de vlaai van de maand juli in ontvangst te nemen voor de prestatie die zij vorige maand leverden. Naast de vlaai van de maand voor deze kanjers is er extra vlaai meegomen naar Leenderstrijp om alle aanwezigen van een stukje heerlijke vlaai van bakker Vedder te voorzien. Later zaterdagavond stond er nog een heerlijke barbecue klaar voor alle aanwezigen en werd er nog eens nagepraat over de fietstocht Lourdes-Leenderstrijp.

Laat hier je reactie achter