CV De Lolmakers geven vlaai van de maand aan ''hun opa's''

22 december 2015 - 09:00

LEENDERSTRIJP - CV De Lolmakers zijn alweer bijna vier maanden aan het werk met hun nieuwste creatie waarmee zij hoge ogen willen gaan gooien in de verschillende carnavalsoptochten waaraan zij mee gaan doen. Gezelligheid staat bovenaan bij De Lolmakers maar het bouwen van de meters hoge carnavalswagen gaat er erg professioneel aan toe. Duizenden uren vrijwilligerswerk zitten er jaarlijks in het bouwen van de wagen en ook dit jaar zijn er iedere avond leden van de bouwgroep aanwezig op het bouwterrein.

Maandagavond was het wel een bijzondere bouwavond want er werden twee personen eens extra in het zonnetje gezet. Toon Smits en Jack van Weert werden met een smoes naar de bouwplaats gelokt waar zij maandagavond werden verrast met de vlaai van de maand. ''Deze twee heren staan dag en nacht klaar voor De Lolmakers, ze pakken vrij, zeggen familie uitjes af om te zorgen dat wij er lekker bijzitten. Komen we iets tekort, dan zorgen zij ervoor, we kunnen altijd bij hen terecht. Beide hebben ze geen kleinkinderen en daarom worden ze door ons de opa's genoemd'', zegt Mark Versteijnen van De Lolmakers.

Compleet verrast namen zij de vlaai van de maand van Bakker Vedder meer dan terecht in ontvangst en deze werd natuurlijk direct aangesneden en met een kopje koffie erbij werd en wat bijgepraat en gelachen. Ook Wim van de Palen en Marco van Stipdonk van de optochtcommissie waren bij de uitreiking aanwezig en benadrukten hoe belangrijk het is dat er vrijwilligers zijn, ook bij de carnavalsgroepen. Toon en Jack, jullie zijn de kanjers van de maand en de vlaai hebben jullie meer dan verdiend!

Wil jij ook iemand nomineren voor de vlaai van de maand omdat hij of zij al geruime tijd vrijwilligerswerk doet in Heeze, Leende, Sterksel of Leenderstrijp? Stuur dan een e-mailtje naar redactie@heeze24.nl en wie weet wordt hij of zij de volgende keer verrast met een overheerlijke vlaai van Bakker Vedder.

Laat hier je reactie achter