Vlaai van de maand naar vrijwilligers Kasteel Heeze

28 januari 2016 - 13:00

HEEZE - Net als vorig jaar zal ook in 2016 maandelijks de vlaai van de maand worden uitgereikt aan één of meerdere vrijwilligers die zich belangenloos inzetten in onze gemeente. Zoals iedereen weet hangt de maatschappij inmiddels aan elkaar van vrijwilligers en zijn deze niet meer weg te denken uit onze samenleving.

De vlaai van de maand januari ging naar alle vrijwilligers van Kasteel Heeze. Het valt niet mee om de ruim dertig vrijwilligers bij elkaar te krijgen maar donderdag waren er een tiental aan het werk op het kasteel en zij werden verrast door HeezeLeende24 met een overheerlijke vlaai van Bakker Vedder uit Heeze.

Eén van de voorgaande beheerders van Kasteel Heeze stuurde een nominatie in om de vlaai uit te reiken aan de vrijwilligers die daar werken vanwege het feit dat zij dat al zo lang doen met veel passie en plezier. ''De gidsen van Kasteel Heeze, de tuinmannen, de engelen van Kasteel Heeze en ook de technische dienst mag niet ontbreken. Op de vrijwilligers kan altijd een beroep gedaan worden en dat mag best eens beloond worden.''

Ook de huidige beheerder van Kasteel Heeze was blij verrast en vond het inderdaad terecht dat de vrijwilligers op deze manier eens in het zonnetje werden gezet. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie werd de vlaai aangesneden en opgegeten waarna de vrijwilligers weer verder gingen met hun bezigheden op het prachtige kasteel.

Wilt u ook één of meerdere vrijwilligers nomineren voor de vlaai van de maand vanwege het vrijwilligerswerk dat hij of zij al jaren verricht in onze gemeente? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met een korte motivatie waarom juist deze persoon of personen de vlaai van de maand verdienen.

Laat hier je reactie achter