Vlaai van de maand april voor echte kanjers (video)

2 mei 2016 - 12:30

HEEZE - De vlaai van de maand april is gegaan naar twee kanjers die midden in de samenleving staan en veel tijd en energie steken in de gemeenschap. Niets is te gek voor het verenigingsleven. Of het nu gaat om een postertje, een ontwerpje, een flyertje of een aanpassing op de website; Jan Scheutjens en Mark Damen van tableaux helpen vele verenigingen en organisaties per jaar, en dat al jaren aan een stuk.

Afgelopen week was de koning ons al voor omdat Mark Damen een Koninklijke onderscheiding ontving voor zijn staat van dienst en vrijdag ging de vlaai van de maand voor het vele vrijwilligerswerk dat tableaux doet in de gemeenschap dus naar deze twee kanjers.

Geheel verrast keken de heren vrijdagmiddag op toen het camerateam van HeezeLeende24 en een medewerkster van Bakker Vedder op de stoep stonden en hen verraste met deze overheerlijke vlaai. Na het verrassingsmoment werd de vlaai direct aangesneden en gedeeld met alle aanwezige medewerkers.

Wilt u ook mensen in het zonnetje zetten omdat zij veel vrijwilligerswerk doen en altijd voor anderen klaar staan? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en geef aan om wie het gaat en waarom. wie weet staat het camerateam de volgende maand wel bij u op de stoep met een overheerlijke vlaai van Bakker Vedder.

Laat hier je reactie achter