Vlaai van de maand juni naar Roland van der Velden (video)

26 juni 2016 - 18:18

HEEZE - De vlaai van de maand juni is gegaan naar Heezenaar Roland van der Velden. Roland nam dit jaar na twaalf jaar afscheid van de organisatie van de avondvierdaagse in Heeze. Vol overgave heeft Roland zich al die jaren ingezet voor het Heezer wandelevenement en dus reden genoeg om hem te verrassen met een heerlijke vlaai van de maand van bakker Vedder uit Heeze.

Tijdens een ingelaste vergadering werd Roland thuis verrast met de komst van de cameraploeg van HeezeLeende24 waar het bestuur bijeen was om te evalueren. De avondvierdaagse in Heeze had ten opzichte van vorig jaar weer een sterke toename van het aantal deelnemers en was wederom een groot succes. Roland stopt na twaalf jaar vanwege het feit dat hij het erg druk heeft met allerlei andere zaken en na twaalf jaar het stokje graag doorgeeft aan iemand anders.

Wil jij ook iemand nomineren die zich als vrijwilliger in de gemeente Heeze-Leende geruime tijd inzet? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en omschrijf wie je wilt nomineren en een korte beschrijving waarom juist deze persoon of personen. Wie weet staat HeezeLeende24 de volgende maand wel bij u voor de deur met een heerlijke vlaai van bakker Vedder.

Laat hier je reactie achter