Vlaai van de maand voor TD van de Brabantsedag (video)

24 augustus 2016 - 13:15

HEEZE - De vlaai van de maand augustus werd, hoe kan het ook anders, in Heeze bezorgd vanwege de Brabantsedag die zaterdagavond de aftrap gaat beleven van het evenement. De technische dienst is sinds de kermis enkele dagen geleden is vertrokken, druk in de weer om de gemeentehuistuin om te toveren tot de Tuin van Vermaak.

Zaterdagmorgen reed de mini van Heeze24 het terrein op om de vrijwilligers van de technische dienst te bedanken voor de tomeloze vrijwillige inzet voor de Brabantsedag. De kermis was woensdag geheel weg en dus konden de vrijwilligers pas donderdag aan de slag en dat was een dag later dan normaal. Toch is het met vereende krachten weer gelukt om het festivalterrein op tijd klaar te hebben voor het openingsfeest zaterdagavond.

Naast de technische dienst hebben ook de werkgroep horeca, werkgroep Tuin en Vermaak en werkgroep Openingsfeest bijgedragen aan het op tijd gereed hebben van het geheel zodat het openingsfeest 'los' kan gaan. De technische dienst sneed de taart op vakkundige wijze aan waarna er onder het genot van een kop koffie heerlijk werd gesmuld van de overheerlijke taart!

Laat hier je reactie achter