Vlaai van de maand september naar SVJL (video)

3 september 2016 - 09:30

LEENDE - Hoe veel tegenslag kun je hebben als vrijwilligers en toch de drive hebben om er voor de kinderen van Leende toch een geweldige week van te maken. Het overkwam de organisatie van SVJL uit Leende. Door de storm die eind juni woedde is er asbest vrijgekomen op de lokatie waar ieder jaar een geweldige vakantieweek voor de jeugd wordt georganiseerd.

In eerste instantie was er zelfs de mogelijkheid dat het dit jaar niet door zou gaan maar een aantal ondernemers en de gemeente hebben de koppen bij elkaar gestoken en is er zelfs op zondag asbest gesaneerd zodat de organisatie van SVJL toch bij hun spullen kon komen. Dit jaar zijn ze uitgeweken naar het terrein van De Jong Schut waar het hele dorp voor de kinderen in volle glorie is opgebouwd.

Het bestuur van SVJL werd vrijdag verrast door HeezeLeende24 en bakkerij Vedder met een heerlijke vlaai voor de tomeloze inzet die zij leveren om er een geweldige week van te maken voor de Lindse jeugd. En dat is gelukt! Ze kunnen terug kijken op een geweldige week en de vlaai van de maand was dan ook dik verdiend.

Wilt u ook één of meerdere vrijwilligers nomineren voor de vlaai van de maand omdat zij al geruime tijd vrijwilligerswerk doen? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en geef aan wie u nomineert en waarom. Wie weet staat HeezeLeende24 dan volgende maand wel daar voor de deur met de heerlijke vlaai van de maand!

Laat hier je reactie achter