Vlaai van de maand juli

29 juli 2014 - 17:00

Leende - op dinsdag 29 juli ontving Ad van Vugt uit Leende de vlaai van de maand juli. Hij is de vrijwilliger die deze maand beloond is met een heerlijke vlaai van bakker Vedder. De dorpsraad uit Leende heeft Ad voorgedragen voor zijn tomeloze inzet voor de gemeenschap.

Tijdens de aanleg van het park in Leende heeft hij veel tegels gelegd en had nauwelijks tijd voor een kop koffie. Een gedreven man. Ook door de week wanneer er geen andere vrijwilligers waren was Ad aanwezig om diverse werkzaamheden uit te voeren in het park. Later kwam er een verzoek van de jeugd uit Leende om een overkapping te plaatsen in het park waar de jeugd elkaar ontmoet, ook wanneer het regent. Ad heeft de overkapping thuis helemaal gemaakt en is naderhand met behulp van de jeugd en leden van de dorpsraad geplaatst in het park. Dagelijks is er jeugd te vinden onder dit prachtige afdak.

Daarnaast heeft Ad, zonder medeweten van de dorpsraad, negen vogelhuisjes gemaakt en opgehangen in het park op een oud stukje muur. Ieder huisje heeft een letter gekregen en nu staat er te lezen ''Parkzicht''. Tevens houdt hij samen met zijn vrouw Stien het park goed in de gaten. Hij is als buurtbewoner nauw betrokken geweest bij de realisatie en verdient deze vlaai voor zijn grote inzet.   

Laat hier je reactie achter