Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor De Heibessums

26 februari 2017 - 12:00

HEEZE - Donderdagmiddag werd de vlaai van de maand weer uitgereikt en dit keer ging deze naar de Heibessums. Geen carnavalsjubileum voor De Heibessums maar dit jaar bestaan zij al vijftig jaar. Een hele mijlpaal en zeker iets om bij stil te staan. De Heibessums zorgen voor een geweldige carnaval voor de jeugd. Niet alleen de vier dagen carnaval in het Bessumpaleis maar ook door het jaar heen organiseren zij diverse party nights voor de jeugd.

Begin deze week zijn ze weer begonnen met het ombouwen van de Rabo zaal tot het Bessumpaleis. Wanden, vloeren en natuurlijk het podium en de vele honderden ballonnen die 't Perron even domein maken van De Heibessums tijdens carnaval. De bouwers wisten donderdag het zeer te waarderen dat zij de vlaai van de maand van Bakker Vedder mochten ontvangen.

Bekijk het hele carnavalsprogramma van De Heibessums op de website van deze mooie vereniging. Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers in de gemeente Heeze-Leende verrassen met een heerlijke vlaai van bakker Vedder? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin vermeld wie je nomineert en een korte omschrijving waarom. Wie weet staan we volgende maand dan wel bij jou op de stoep met een overheerlijke vlaai van de maand!

Laat hier je reactie achter