Vlaai van de maand naar Stichting Vrienden Wagenbouwers

10 maart 2017 - 12:43

HEEZE - Donderdagavond tijdens een bestuursvergadering van Stichting Vrienden Wagenbouwers werd dit bestuur verrast met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder uit Heeze. Het bestuur is al maanden bezig met de voorbereidingen van onder andere een jubileumloterij en een goederen-, en dienstenveiling die tijdens Koningsnacht gehouden gaan worden en de opbrengst naar alle zestien wagenbouwersgroepen gaat.

De verkoop van de jubileumloten loopt voorspoedig maar het bestuur ziet graag dat alle loten verkocht worden zodat de opbrengst voor de wagenbouwers van de Brabantsedag alleen maar groter wordt. Loten zijn te koop bij de vijf verkooppunten, bij alle wagenbouwersgroepen en online te bestellen via info@vriendenwagenbouwers.nl

De Brabantsedag bestaat dit jaar zestig jaar en een extra financiële injectie voor de zestien groepen is een mooi extraatje om de continuïteit en kwaliteit te garanderen. De vlaai van de maand maart ging met recht naar deze groep enthousiaste vrijwilligers die zich volledig inzetten voor alle wagenbouwers van de Brabantsedag. Wilt u meer weten over de Stichting Vrienden Wagenbouwers? Neem gerust een kijkje op de website van deze stichting, volg hen op Twitter en natuurlijk ook op Facebook.

Laat hier je reactie achter