Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Maria Kuijpers-Van Meijl

21 april 2017 - 18:39

LEENDE - Maria Kuijpers-van Meijl uit Leende werd woensdagavond verrast met de vlaai van de maand. Maria is een uniek mens; natuurlijk zijn er meer mensen die klaarstaan voor iets of iemand, maar van Maria kun je je afvragen, voor wie of wat ze niet klaarstaat!

Zo heeft ze zich ruim 30 jaar volledig ingezet voor de Kinderkledingbeurs Leende. Ook heeft zij zich op allerlei fronten ingezet voor de bewoners van Verzorgingscentrum Leenderhof, met name het maken van muziek en het zingen met en voor de bewoners vind ze fantastisch. Het zorgt ervoor dat vele ouderen die het allemaal niet meer zo goed weten mee op muzikale reis gaan terug in de tijd, wat een  hoogtepunt van de week was voor veel van deze mensen. Maria zorgt voor menige glimlach op de gezichten bij de bewoners van Leenderhof. Ze is na veel jaren vrijwillige inzet gestopt met alle "vaste"werkzaamheden maar desalniettemin nog wel vaak aanwezig om te helpoen waar nodig.

Maria was erg blij verrast met het ontvangen van de heerlijke vlaai van de maand april van Bakker Vedder. Ook haar kleindochter was er bij en de vlaai werd natuurlijk direct aangesneden en opgegeten. Wil jij ook iemand uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met een overheerlijke vlaai van de maand voor het vrijwilligerswerk dat hij of zij doet? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin een korte beschrijving wie je nomineert en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 samen met bakker Vedder de volgende maand wel bij jou voor de deur!

Laat hier je reactie achter