Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor brandweer Leende (video)

25 mei 2017 - 13:00

LEENDE - De vlaai van de maand mei werd dinsdagavond uitgereikt aan de brandweer van Leende. Tijdens de oefenavond die standaard op de dinsdagavond wordt gehouden maakte het camerateam van HeezeLeende24 opnames om een artikel te schrijven over de brandweer in Leende, althans dat was de smoes.

Nietsvermoedend waren de brandweermannen geconcentreerd bezig met de oefening en na de opnames vertrok de cameraploeg om later, na afloop van de oefenavond, de vlaai van de maand uit te reiken aan de brandweer van Leende. Het is vrijwilligerswerk en zij staan 24 uur per dag klaar voor het redden van mens en dier en het bestrijden van brand. Zelf noemen ze het vrijwillig maar niet vrijblijvend. Er wordt wekelijks geoefend, men moet regelmatig op cursus en staat dag en nacht klaar.

Branden, ongevallen, stormschade en wateroverlast, niets is te gek voor de brandweer uit Leende die het belangeloos doet voor de inwoners van de gemeente. Om de brandweer een keer extra in het zonnetje te zetten was ook anderen opgevallen en nomineerden de brandweer van Leende voor de vlaai van de maand. Terecht ging de vlaai van de maand naar de brandweer Leende. De brandweer in Leende is altijd op zoek naar nieuwe brandweerlieden. Heb jij interesse om een keer te komen kijken of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar jaapvandekerkhof@vrbzo.nl.

Wil jij ook iemand nomineren voor de inzet als vrijwilliger in onze gemeente en hem of haar belonen met een heerlijke vlaai van bakker Vedder uit Heeze? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat het camerateam dan volgende maand wel bij jouw voor de deur met deze heerlijke vlaai van bakker Vedder.

Laat hier je reactie achter