Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Francien en Henk Reijers

30 juni 2017 - 10:42

STERKSEL - Eerder berichtte HeezeLeende24 al dat Francien Reijers-de Louw uit Sterksel stopt met het bezorgen van diverse weekbladen in Sterksel. Woensdagmiddag maakte ze haar laatste ronde en kwam er na 46 jaar een einde aan een liefhebberij die ze met veel plezier heeft gedaan.

Het team van HeezeLeende24 en bakkerij Vedder uit Heeze verraste Francien en haar man Henk met een heerlijke vlaai van de maand voor de alle inzet die zij al die tijd gedaan hebben in en voor Sterksel. Tegen vijf uur ging de laatste krant in de brievenbus bij het ouderlijk huis waar ze als jonge meid in 1971 begonnen is. Een tijdperk is afgesloten, tijd voor nieuwe dingen. 

Geheel verrast deed Francien de deur open en nam de vlaai van de maand graag aan. ''Wat een mooie en lekkere verrassing.'' Francien is al door vele inwoners van Sterksel maar ook door de diverse weekbladen in het zonnetje gezet. Kaarten, bloemen en telefoontjes kwamen binnen om haar en haar man Henk te bedanken voor de optimale bezorging al die jaren van de diverse weekbladen. 

Ken jij ook iemand die zich inzet voor de gemeenschap? Doet je buurman veel vrijwilligerswerk of wil jij iemand nomineren voor de vlaai van de maand? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 en bakkerij Vedder dan volgende maand wel bij hen voor de deur met een heerlijke vlaai van de maand.

Laat hier je reactie achter