Vlaai van de maand augustus

25 augustus 2014 - 22:00

Heeze - maandagavond 25 augustus is de vlaai van de maand weer uitgereikt. Vele nominaties zijn binnengekomen voor personen die iets doen voor de Brabantsedag, maar hoe kan dat ook anders met dit fantastische evenement in deze maand. Vele duizenden personen zijn vele uren per jaar bezig met dit unieke evenement.

Natuurlijk is het moeilijk om daar een persoon of groep uit te halen en die te belonen met een heerlijke vlaai van bakker Vedder. Gelukkig zijn er ook vele mensen die een nominatie insturen naar Heeze24 om die persoon of groep deze vlaai te gunnen. De vlaai van de maand gaat deze maand naar Toon en Roos Damen. Voor hen zijn van diverse personen een nominatie binnengekomen om hen te belonen met een heerlijke vlaai.

''Ze staan dag en nacht voor Haisjô klaar, er is altijd eten en drinken voor iedereen, hun schuur is door Toon omgebouwd tot kledingwinkel voor Haisjô, dit zijn zomaar enkele citaten uit de nominaties voor Toon en Roos Damen. Het komt er in het kort op neer dat zij alles over hebben voor deze wagenbouwersgroep en hen aan alle kanten willen ondersteunen. De vriendenkring kan altijd op hen terugvallen en op hun rekenen.

Ze staan al jaren klaar voor de vriendenkring en zij willen dat op deze manier laten blijken door Toon en Roos de vlaai van de maand aan te bieden. Onder toeziend oog van een heel groot aantal leden van Haisjô werd de vlaai door beide verraste vrijwilligers hartelijk in ontvangst genomen.

 

Foto's: Truus Loos-Davidse

 

 

Laat hier je reactie achter