Vlaai van de maand voor 6Kamp Sterksel (video)

8 september 2017 - 15:23

STERKSEL - Het tweede weekend van september staat in Sterksel altijd in het teken van de 6kamp. Een evenement dat uitgegroeid is tot een gezellig evenement met leuke spellen, een feestje ijn de tent maar bovenal veel lol. Teams strijden tegen elkaar op verschillende spellen die de organisatie zelf bedacht en gebouwd heeft.

Het camerateam van HeezeLeende24 en bakker Vedder uit Heeze verraste de bouwers donderdagavond met een heerlijke vlaai van de maand voor de inzet die de vrijwilligers nu voor het zesde jaar leveren en er ieder jaar weer een geweldig spektakel van weten te maken.

Het bouwen aan één van de spellen werd onderbroken om de heerlijke vlaai in ontvangst te nemen. Met vereende krachten wordt er deze week iedere avond flink gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het beloofd weer een geweldige editie te worden. Kom gerust een kijkje nemen op zaterdagavond vanaf half negen bij de tentkwis of op zondag vanaf elf uur wanneer de eerste spelronde van start gaat. De entree is gratis en je vindt het speelterrein aan de Pastoor Thijssenlaan in Sterksel.

Wil jij ook iemand nomineren omdat hij of zij zich als vrijwilligers inzet(ten)? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met de naam van degene die je nomineert en een korte beschrijving waarom. Wie weet staan de cameraploeg van HeezeLeende24 en bakker Vedder de volgende maand dan wel bij jouw voor de deur met een heerlijke vlaai.

Laat hier je reactie achter