Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor vrijwilligers kerkhof Leende (video)

26 oktober 2017 - 18:31

LEENDE - Woensdagmiddag werden de vrijwilligers van het kerkhof in Leende in het zonnetje gezet. Ongeveer twintig vrijwilligers zorgen ervoor dat het kerkhof er altijd netjes bijligt. De perkjes aangeharkt, de graskanten gestoken en de hagen geknipt. Maar ook alle andere voorkomende werkzaamheden worden gedaan door deze groep enthousiaste vrijwilligers als de gaten graven voor de begrafenis en mogelijk verzakkingen repareren.

Het camerateam van HeezeLeende24 en bakker Vedder uit Heeze verrasten de vrijwilligers woensdagmiddag tijdens de werkzaamheden op het kerkhof in Leende. Er waren toen bijna twintig vrijwilligers druk in de weer om alles weer netjes te maken voor Allerheiligen op 1 november en Allerzielen op 2 november. De vlaai van de maand kwam als een echte verrassing en er werd tijdens de koffie heerlijk van gesmuld!

Wil jij ook iemand nomineren omdat hij of zij zich als vrijwilligers inzet(ten)? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met de naam van degene die je nomineert en een korte beschrijving waarom. Wie weet staan de cameraploeg van HeezeLeende24 en bakker Vedder de volgende maand dan wel bij hen voor de deur met een heerlijke vlaai.

Laat hier je reactie achter