Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vrijwilligers DOSL krijgen vlaai van de maand november (video)

25 november 2017 - 14:30

LEENDE - De vlaai van de maand november is naar Leende gegaan. Om precies te zijn voor twee groepen vrijwilligers bij DOSL waar de club echt niet zonder kan. De vrijdagmiddagploeg en de tribuneploeg. Zij hebben de handen ineen geslagen en bouwden zaterdag verder aan de nieuwe tribune naast het hoofdveld bij DOSL die al aardig vorm begint te krijgen.

Het camerateam van HeezeLeende24 en bakker Vedder uit Heeze verrasten de vrijwilligers zaterdagmorgen tijdens de werkzaamheden bij DOSL in Leende. Er waren toen ruim twintig vrijwilligers druk in de weer bij de tribune in aanbouw. De vlaai van de maand kwam als een echte verrassing en er werd tijdens de koffie heerlijk van gesmuld!

Wil jij ook iemand nomineren omdat hij of zij zich als vrijwilligers inzet(ten)? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met de naam van degene die je nomineert en een korte beschrijving waarom. Wie weet staan de cameraploeg van HeezeLeende24 en bakker Vedder de volgende maand dan wel bij hen voor de deur met een heerlijke vlaai.

Lees ook: Vrijwilligers bouwen tribune bij DOSL in Leende

Laat hier je reactie achter