Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Jong Nederland Leende (video)

31 december 2017 - 10:40

LEENDE - De laatste vlaai van de maand van 2017 is naar Leende gegaan en wel naar Jong Nederland Leende. Op zaterdag 30 en zondag 31 december zijn ze bij Jong Nederland Leende druk in de weer om oliebollen te bakken en te verkopen zodat zij wat extra geld inzamelen om activiteiten te organiseren door het jaar heen.

Het camerateam van Heeze-Leende24 ging op pad met de heerlijke vlaai van Bakker Vedder uit Heeze en verraste de vrijwilligers van Jong Nederland Leende zaterdag. Blij verrast kregen zij de vlaai van de maand tijdens het oliebollen bakken en dat werd natuurlijk zeer gewaardeerd.

''Net als andere jaren kunt u naast oliebollen en appelbeignets ook wafels bij ons bestellen. We bakken voor u op 31 december tussen 11.00 uur en 18.00 uur, dit tegen een vergoeding ter ondersteuning van de vereniging. De door u bestelde oliebollen, appelbeignets en wafels worden door ons bij u thuis bezorgd. Verder kunt u Oudjaarsdag vanaf 11.00 uur terecht bij Jong Nederland Leende aan de Irislaan in Leende om heerlijke oliebollen te kopen.

Wil jij ook iemand nomineren omdat hij of zij zich als vrijwilligers inzet(ten)? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met de naam van degene die je nomineert en een korte beschrijving waarom. Wie weet staan de cameraploeg van HeezeLeende24 en bakker Vedder de volgende maand dan wel bij hen voor de deur met een heerlijke vlaai.

Laat hier je reactie achter