Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai voor themacommissie Brabantsedag (video)

27 maart 2018 - 16:04

HEEZE - Maandagavond reikte het camerateam van HeezeLeende24 weer de maandelijkse vlaai van de maand uit. Ditmaal was de verrassing voor de themacommissie van de Brabantsedag. Zij hadden maandagavond vergadering over een toekomstig thema voor de Brabanstedag. In het diepste geheim wordt er toegewerkt naar het nieuwe thema dus alle papperassen werden gauw omgedraaid toen HeezeLeende24 binnenkwam.

De zes commissieleden waren allen blij verrast met de heerlijke vlaai van de maand van Bakker Vedder. ''Waar hebben we dit aan te danken?'', was de reactie van Henk Kemperman. Er is eigenlijk geen uitleg nodig. Deze commissie is eigenlijk het hele jaar door bezig met de Brabantsedag en dan met name het thema. Door het jaar heen is er veel geheimzinnigheid rondom het nieuwe thema en weet de commissie het goed stil te houden. De vele uren die deze zes commissieleden stoppen in het zoeken naar een geschikt thema, jaar in jaar uit, verdient zeker deze waardering.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter