Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Trekkertrek Leende (video)

25 april 2018 - 11:44

LEENDE - Maandagavond reikte het camerateam van HeezeLeende24 weer de maandelijkse vlaai van de maand uit. Ditmaal was de verrassing voor de organisatie van Trekkertrek Leende. 

Alle vrijwilligers waren blij verrast met de heerlijke vlaai van de maand van Bakker Vedder. De hele week zijn de enthousiaste vrijwilligers druk in de weer om het hele terrein gereed te maken voor komend weekend wanneer Trekkertrek gaat plaatsvinden. Wil jij meer weten over Trekkertrek Leende neem dan een kijkje op de website.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter