Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Wagenbouwers FM (video)

24 augustus 2018 - 16:25

HEEZE - De vlaai van de maand augustus is donderdagavond uitgereikt aan de Dj's van Wagenbouwers FM in Heeze. Het camerateam van HeezeLeende24 en een medewerker van Bakkerij Vedder gingen op pad naar de tijdelijke radiostudio aan de Oude Stationsstraat. Tijdens de LIVE uitzending van Berry's Brabants Kwartierke werden de Dj's erbij geroepen door Berry en kregen zij zeer terecht de heerlijke vlaai van Bakker Vedder.

De jonge Dj's verzorgen nu voor het derde jaar de Wagenbouwers FM. Het tijdelijke radiostation is niet meer weg te denken in de laatste bouwweek voor de Brabantsedag en zorgt voor gezellige radio op de diverse bouwplaatsen. Wagenbouwers FM is nog te beluisteren op 103.3 FM tot en met zondag 26 augustus.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter