Vrijwilligers SPAR Sterksel krijgen vlaai van de maand september

30 september 2018 - 10:30

STERKSEL - Zaterdagmorgen werd de vlaai van de maand uitgereikt in Sterksel en wel aan alle vrijwilligers die de SPAR dorpswinkel al ruim tien jaar draaiende houden. Zonder vrijwilligers geen winkel in Sterksel die wel zorgt voor een groot stuk leefbaarheid in het dorp. Een unieke combinatie, inwoners die een supermarkt runnen en zo het dorp leefbaar houden. 

Met een smoes waren vele vrijwilligers naar de dorpswinkel gelokt door bedrijfsleider Bart Looijmans. Zij dachten dat er een uitleg zou komen over de SPAR op social media maar dat liep toch net iets anders..... Een grote verrassing voor de vrijwilligers dat deze dik verdiende vlaai van de maand juist naar hen is gegaan. Na de 'overval' werd de vlaai van Bakker Vedder direct aangesneden en verdeeld onder de vrijwilligers die het zich goed lieten smaken.

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter