Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor kinderkledingbeurs Leende (video)

8 oktober 2018 - 08:00

LEENDE - Zaterdagmorgen werd de vlaai van de maand oktober uitgereikt in Leende en wel aan alle vrijwilligers van de kinderkledingbeurs in Leende. Niet zomaar een kinderkledingbeurs maar één met een feestelijk tintje. Zaterdag was immers de 75e editie van de populaire kinderkledingbeurs in Leende die gehouden werd in gemeenschapshuis De Meent.

De vrijwilligers waren totaal verrast met de vlaai van de maand en konden dit compliment zeker waarderen. De vrijwilligers zorgen er telkens voor dat de beurs weer een geslaagd evenement op de Lindse kalender is en steevast een groot aantal bezoekers trekt. Ook dit jaar was het weer een drukte van belang op de beurs en kijken de organisatie en de vrijwilligers terug op een geslaagde kinderkledingbeurs. De vlaai voor de vrijwilligers werd uiteraard direct aangesneden en opgegeten. Op naar de volgende kinderkledingbeurs Leende!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter