Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor vrijwilligers HSLnet (video)

25 januari 2019 - 14:16

HEEZE - Donderdagavond werd de vlaai van de maand januari uitgereikt in Heeze en wel aan alle vrijwilligers van HSLnet. Bij Tapperij De Zwaan was er donderdagavond een geplande vergadering waar de vrijwilligers bij aanwezig waren. Met veel energie zetten zij zich al jaren geheel belangeloos in als ambassadeur van HSLnet. Zij lossen (technische) probleempjes op, bezoeken klanten en zijn promotor van het coöperatieve glasvezelnetwerk in de gemeente Heeze-Leende.

Een grote verrassing voor de vrijwilligers dat deze dik verdiende vlaai van de maand juist naar hen is gegaan. Na de 'overval' werd de vlaai van Bakker Vedder direct aangesneden en verdeeld onder de vrijwilligers die het zich goed lieten smaken. 

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter