Vlaai van de maand voor De Lolmakers (video)

9 februari 2019 - 09:06

LEENDE - Het begon allemaal 22 jaar geleden. De Lolmakers startten een wagenbouwersgroep en behaalden vele prijzen in de diverse carnavalsoptochten. Zaterdag 9 februari geven zij een groot feest voor iedereen die zin heeft om te komen. Het camerateam van HeezeLeende24 bezocht de fanatieke bouwgroep vrijdagmorgen tijdens de opbouw van de feestlocatie aan de Breedvennen in Leende. 

Iedereen was nog druk in de weer maar toch werd er een pauzemoment ingelast met koffie en vlaai want De Lolmakers ontvingen vrijdagmorgen de vlaai van de maand voor alles wat zij de afgelopen jaren gedaan hebben. Chapeau! Lol hadden de mannen zeker. De vlaai werd aangesneden met een stanleymes en onder het genot van een bakkie koffie uit het vuistje soldaat gemaakt.

Op evenemententerrein De Breedvennen zal op zaterdag 9 februari een receptie plaatsvinden van 19.22 uur tot 20.22 uur waarna er een groot jubileumfeest los zal barsten met diverse optredens. DJ Hardy, Jeroen van Zelst, de Lampengastuh en Veul Gère zullen het jubileumfeest muzikaal gaan omlijsten. De entree is gratis dus kom gezellig carnavallen op het jubileumfeest bij De Lolmakers met 3 weekjes Vurraf!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur! 

Laat hier je reactie achter