Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand oktober voor stratentoernooi tennis (video)

2 november 2019 - 17:33

STERKSEL - Zaterdagmorgen werd de vlaai van de maand oktober uitgereikt in Sterksel. Hoewel het net november is werd de vlaai van de maand oktober uitgereikt aan de organisatie van het stratentoernooi bij TV De Heerlijkheid in Sterksel dat dit jaar voor de vijfde keer werd gehouden. Om twaalf uur verzamelden de deelnemers in het clubgebouw van de Sterkselse tennisvereniging waar de koffie, de thee en iets lekkers klaarstond.

De cameraploeg van HeezeLeende24 verraste de organisatie met deze overheerlijke vlaai van Bakker Vedder voor de perfecte organisatie van het populaire tennistoernooi op de banen bij TV De Heerlijkheid. De vlaai werd direct aangesneden en de dames en heren lieten de caramelvlaai uit het winterassortiment van Bakker Vedder heerlijk smaken!

Wil jij ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende verrassen met de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl en laat weten wie deze overheerlijke vlaai verdient en waarom. Wie weet staat de cameraploeg van HeezeLeende24 dan volgende maand wel bij hen voor de deur!

Laat hier je reactie achter