Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand december naar Wim van Laarhoven

31 december 2014 - 18:45

STERKSEL - Geheel verrast deed Wim van Laarhoven op oudjaarsdag de voordeur open vanwege het feit dat deze duizendpoot de vlaai van de maand december in ontvangst mocht nemen. Wim doet ontzettend veel voor de gemeenschap in Sterksel en heeft dat al decennia gedaan. Hij ondersteunt veel verenigingen en is een vrijwilliger in hart en nieren. Naast de diverse voorzitter functies die hij bekleed vervult hij verschillende taken.

Een kleine opsomming van zijn inzet leert ons dat de vlaai van de maand december terecht naar deze man is gegaan op de laatste dag van het jaar 2014.
- Mede oprichter en redacteur van het Virtueel Plein Sterksel
- Voorzitter Oranje Comité Sterksel
- Voorzitter Sint Nicolaas Comité
- Denktank en notulist bij muziekvereniging De Heerlijkheid
- Mede oprichter het koffiegezelschap Sterksel
- mantelzorger van zijn buurman

Zeer gastvrij werd de redactie van Heeze-Leende24 en een medewerkster van bakkerij Vedder ontvangen bij de familie Van Laarhoven waar de heerlijke vlaai werd aangesneden en met een kopje koffie erbij werd er nog even nagepraat over het afgelopen jaar maar vooral over het feit dat de vlaai dik verdiend is.

Kent u ook iemand die zich als vrijwilliger inzet in onze gemeente en volgens u een heerlijke vlaai verdient hiervoor? Stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl met de naam van de genomineerde en met de reden waarom deze persoon of groep deze vlaai verdient.

Laat hier je reactie achter