Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand maart

11 maart 2014 - 11:59

Bij woonzorgcentrum Nicasius te Heeze zijn een aantal vrijwilligers(dames, helaas geen heren) die zorgdragen voor de verhalen en vertelsels voor de bewoners verzorgen. Deze enthousiaste groep van 8 dames ( Hanneke de Bruin, Liesbeth v. Gennip, Carin Lunstroo, Berthie Puper, Gertie Beekmans, Gerrie Holthuizen, Nettie Pellens en Karin Poldervaart ) allen uit Heeze zetten zich elke woensdag van 10.30 uur tot 11.30 uur in om weer een fijne en gezellige ochtend te maken beginnend met een verhaal of gedicht. Daarna worden onze bewoners uitgedaagd om over een voorwerp of onderwerp te vertellen over vroeger. Om hun aandacht even te verleggen zingen ze graag een liedje bij een lekker kopje koffie.

Het is de bedoeling om onze bewoners een fijne tijdsbesteding te geven waarbij ze zelf ook nog actief kunnen zijn, en uitgedaagd worden om mee te doen met deze activiteit. Het is een hele uitdaging voor onze dames van de verhalen en vertelsels groep maar zij zetten zich belangeloos hiervoor in.

Misschien een leuk weetje, deze groep ( wel wisselend van personen ) is al actief vanaf 30 mei 2002.

Ik hoop dat ik hiermee voldoende heb verteld waarom ik vind dat de dames die vlaai echt van harte verdienen.

Met vriendelijke groet,

Ragonde Geraets
Activiteitenbegeleidster

Ananz wonen - welzijn - zorg
Woonzorgcentrum Nicasius
www.ananz.nl

 

Laat hier je reactie achter