Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand september naar Leende

3 oktober 2015 - 12:00

LEENDE - Tijdens de feestmiddag als dank aan alle vrijwilligers bij voetbalvereniging D.O.S.L. op vrijdagmiddag 2 oktober werd de vlaai van de maand september uitgereikt. Gert Vendrig, oud voorzitter van de voetbalclub, mocht de heerlijke vlaai van bakker Vedder uit Heeze in ontvangst nemen.

De feestmiddag was voor de belangenloze inzet van alle vrijwilligers van de Leender voetbalclub die vrijdagmiddag totaal verrast werden door de komst van HeezeLeende24 met de vlaai van de maand. In de nominatie stonden enkele quotes over Gert zoals: ''Gert stuurt de klussengroep aan'' en ''Gert zit het liefst op de grasmaaier en gaat de strijd aan met de kraaien en de emelten''. Ook D.O.S.L. kan net als vele verenigingen in de gemeente Heeze-Leende niet zonder vrijwilligers. Gert stuurt de klusgroep van vrijwilligers aan en is naast alle andere taken die hij vervult ook nog gastheer wanneer er in de zomer clubs komen trainen als ADO Den Haag.

Terecht gaat de vlaai van de maand september naar Gert Vendrig die supervrijwilliger is bij D.O.S.L. in Leende. Wilt u ook een persoon of groep vrijwilligers uit de gemeente Heeze-Leende nomineren voor de vlaai van de maand? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet wordt uw nominatie verrast met die heerlijke vlaai van de maand.

Laat hier je reactie achter