Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Harrie van de Kruis uit Heeze krijgt vlaai van de maand

4 november 2015 - 16:15

HEEZE - Woensdagmiddag iets na half drie werd Harrie van de Kruis (71) uit Heeze verrast met een overheerlijke vlaai van bakkerij Vedder. Harrie was genomineerd voor deze vlaai vanwege zijn enorme inzet voor de bridgeclub MagDat. Al vele jaren zet Harrie zich in voor de club en na het volgen van diverse cursussen bij de Nederlandse BridgeBond is hij nu wedstrijdleider en verzorgt hij wekelijks de woensdag clubavond.

Afgelopen september bestond MagDat dertig jaar en dat is bij de club goed gevierd. Er werd onder andere een vier kroegendrive georganiseerd voor honderd leden hetgeen een gigantische klus bleek. Veel organisatorisch vermogen kwam van Harrie van de Kruis die samen met de drie andere wedstrijdleiders het geheel keurig neerzette.

''Nadat Harrie een aantal jaren geleden een mislukte heupoperatie heeft gehad is hij nooit meer vrij van pijn, ondanks zijn tientallen bezoeken aan het ziekenhuis in Nijmegen. Toch blijft Harrie zeer opgewekt en staat hij altijd klaar om anderen te helpen. Ook zijn vrouw Jo heeft hierdoor veel voor kiezen gekregen en daarom heb ik Harrie genomineerd voor deze vlaai'', aldus de briefschrijfster. Harrie was zichtbaar blij en verrast met het ontvangen van de heerlijke vlaai van bakker Vedder. ''Ik zag jullie voorbij het raam lopen en zei nog tegen Jo: die is niet voor ons maar toen de bel ging bleek hij toch voor mij.''

Wilt u ook een of meerdere vrijwilligers nomineren uit onze gemeente voor de vlaai van de maand? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en leg in het kort uit wie u nomineert en waarom. Wie weet staat HeezeLeende24 de volgende maand wel bij u aan de deur met de heerlijke vlaai van bakker Vedder.

Laat hier je reactie achter