Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor ''De drie dwazen'' uit Strijp

2 maart 2016 - 08:25

LEENDERSTRIJP - Deze maand ging de vlaai van de maand naar Leenderstrijp. Al enkele maanden wordt er hard gewerkt door een aantal vrijwilligers om een nieuw gildegebouw te bouwen in Leenderstrijp voor het gilde St. Jan Baptista. De vlaai voor de vrijwilligers ging de maand februari naar drie speciale vrijwilligers. In de volksmond in Strijp ook wel ''de drie dwazen'' genoemd.

Waarom? Tinus van den Berg, Jac Hulsen en Jan van de Palen zijn meestal zes maar soms zelfs zeven dagen actief op de bouw. Zelfs op zondag zijn ze af en toe te vinden op de bouw en ook wel eens 's nachts toen er onderdelen voor het dak geschildert moesten worden en op die manier was het tijdig droog voor montage. Met recht werd dit drietal zaterdagmorgen verrast met de vlaai van de maand voor hun tomeloze vrijwillge inzet voor het Strijper gilde.   

Laat hier je reactie achter