Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand juni

24 juni 2014 - 17:00

Leende - op dinsdagmiddag 24 juni is de vlaai van de maand gegaan naar Pieternell van Engelen uit Leende. Pieternell is geruime tijd werkzaam geweest als assistente bij huisartsen de Vocht in Leende. Na haar pensionering in 2013 besloot ze vrijwilligerswerk te gaan doen en wel op de basisschool in Leende, basisschool De Triangel. Iedere week is zij drie ochtenden in de weer om groepjes leerlingen extra te begeleiden voor degene die dat nodig heeft. Daarnaast is zij ook actief in groep 4-5. In deze groep helpt ze één middag in de week mee. Ze werkt als vrijwilliger op zowel basisschool St. Jan uit Leenderstrijp als op basisschool De Triangel uit Leende.

De nominatie om haar de vlaai te geven voor vrijwilliger van de maand in de gemeente Heeze-Leende is afkomstig van groep 4-5 van basisschool De Triangel uit Leende. Zij willen Pieternell op deze manier bedanken voor haar tomeloze inzet en enthousiasme en spreken de wens uit dat ze nog lang op haar mogen rekenen op school.

Laat hier je reactie achter