Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand naar vrijwilligers kinderopvang (video)

13 december 2016 - 13:45

STERKSEL - Begin dit jaar werd duidelijk dat kinderopvang Qozie op Kloostervelden de deuren zou moeten sluiten per 1 november. Enkele ouders ondernamen hierop actie om ervoor te zorgen dat er toch een (groene) kinderopvang kon blijven bestaan in Sterksel.

Maartje van Gestel en Godelieve van den Broek hebben veel tijd en energie gestoken in gesprekken met diverse partijen als gemeente, dorpsraad, Korein en Kempenhaeghe dat geresulteerd heeft in het behoud van een kinderopvang op Kloostervelden. Onder de naam Buitengewoon draait de kinderopvang inmiddels sinds 1 november en zullen zij medio april de intrek nemen in het geheel verbouwde klooster op het terrein.

Buitengewoon van Kidsintown
Kidsintown, een kinderopvangorganisatie met meerdere locaties in de regio Oss, is gespecialiseerd in actieve en groene opvanglocaties. Met ingang van 1 november startte Kidsintown op Kloostervelden haar nieuwe locatie Buitengewoon, een opvang waar de natuur en een gezonde levensstijl centraal staan. De kinderen kunnen hier lekker buiten zijn, veel bewegen, de kinderboerderij bezoeken en helpen met de eigen moestuin. Dit alles onder leiding van Kim en Ilse, die vanuit Qozie de overstap maakten naar Buitengewoon.

Geheel verrast kregen de twee initiatiefnemers maandagmorgen de vlaai van de maand uitgereikt door bakker Vedder waar zij niet de enigen waren die smulden van de lekkere hazelnoottaart. De aanwezige kinderen konden niet wachten om een handje te helpen met het opeten van de taart. Wil jij ook één of meerdere vrijwilligers in onze gemeente eens extra in het zonnetje zetten voor al het goede vrijwilligerswerk dat hij of zij doet/doen? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin wie je nomineert en een kort verhaaltje waarom. Wie weet staan HeezeLeende24 en bakkerij Vedder de volgende maand wel bij jou voor de deur met deze heerlijk vlaai.

Laat hier je reactie achter