Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Adrie en Tjeu Beenders (video)

14 januari 2017 - 12:15

STERKSEL - Vrijdagavond ging het camerateam van HeezeLeende24 op pad met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder om twee kanjers te belonen voor hun inzet als vrijwilliger. Adrie en Tjeu Beenders uit Sterksel halen al jaren het oud papier in De Heerlijkheid op voor het goede doel, RKSV Sterksel.

Toen ook Sterksel vorige week geteisterd werd door het slechte weer en dan met name de ijzel gingen de twee mannen toch op pad tot in de late uurtjes om het oud papier op te halen voor hun cluppie. Een pluim verdienen deze twee heren. Toen de prins en prinses van CV De Ossedrijvers stonden te wachten om naar een receptie te gaan van een collegavereniging en deze twee mannen zagen ploeteren in het spekgladde Sterksel wisten zij het zeker: de vlaai van de maand moet naar deze twee heren. Terecht!

Zeer verbaasd keken Adrie en Tjeu op toen zij verrast werden met deze heerlijke vlaai. Niet alleen de cameraploeg van HeezeLeende24 was erbij maar ook de prins, prinses en adjudant van CV De Ossedrijvers waren erbij en ook een delegatie van RKSV Sterksel. De twee mannen werden door het prinsenpaar ook nog onderscheiden dus de vrijdagavond verliep iets anders als ze zelf in eerste instantie gedacht hadden. Adrie en Tjeu, het is jullie van harte gegund! Wil jij ook één of meerdere personen nomineren voor deze heerlijke vlaai van de maand omdat hij of zij al langere tijd vrijwilligerswerk doet/doen? Stuur een e-mail naar redactie@heezeleende24.nl en wie weet staan we volgende maand wel bij jou voor de deur.

Laat hier je reactie achter