Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor Vakantie Komité Heeze (video)

22 augustus 2017 - 09:15

HEEZE - Zestig jaar Vakantiekomité Heeze en nog steeds springlevend. Het jubileumjaar van de vereniging werd eerder dit jaar al gevierd met een receptie en een feestavond en maandag begon de vakantieweek met de eerste activiteit, de themadag. HeezeLeende24 ging met bakker Vedder een kijkje nemen op het speelterrein aan de Hodibalduslaan in Heeze om de vrijwilligers te verrassen met de vlaai van de maand.

Geheel verrast werden alle leiders en alle aanwezige kinderen bij elkaar geroepen en werd de heerlijke vlaai van de maand aangereikt aan de leiding van Vakantiekomité Heeze. Het is niet vanzelfsprekend dat er jaarlijks een leuke en gezellige vakantieweek in Heeze wordt gehouden. Ook deze vereniging is afhankelijk van vrijwilligers en gelukkig zijn er daar genoeg van.

Van onderuit komen er nieuwe, jonge, enthousiaste vrijwilligers bij die met veel energie zorgen dat de kinderen een welverdiende vakantieweek genieten. Het is immers de laatste week voordat de scholen weer beginnen. De kinderen van Vakantiekomité Heeze gaan onder andere nog naar Irrland, Bobbejaanland, hebben nog een sport- en speldag en een speurtocht.

Wil jij ook iemand nomineren in de gemeente Heeze-Leende voor de inzet die de leefbaarheid ten goede komt. Stuur dan e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin de naam en de reden waarom je hem of haar nomineert en wie weet staan HeezeLeende24 en bakker Vedder volgend maand wel bij hen voor de deur met een heerlijke vlaai!

Het programma tijdens deze week ziet er nog als volgt uit:

Dinsdag 22 augustus:

Vandaag gaan we naar Irrland te Kevelaer.
Vertrek: 09.00 uur. Thuiskomst omstreeks 19.30 uur

Woensdag 23 augustus:

Vandaag hebben we weer een heuse sport en spel festijn op de velden van voetbalvereniging RKSV Heeze aan de Sterkselseweg. Tijdens deze dag zal het college van burgemeester en wethouders een bezoek brengen met een traktatie voor de kinderen en vrijwilligers.
Aanvang: 10.00 uur. Einde omstreeks 16.30 uur.

Donderdag 24 augustus:

Vandaag gaan we naar Bobbejaanland.
Vertrek: 09.00 uur. Thuiskomst omstreeks 18.00 uur

Vrijdag 25 augustus:

Alle kinderen kunnen vandaag aan de speurtocht deelnemen.
Aanvang: 10.00 uur. Einde omstreeks 16.30 uur.

Tijdens de diverse uitstapjes zullen de jongste kinderen (groep 3 en 4) steeds onder begeleiding van een leider of leidster de diverse attracties bezoeken. De oudste kinderen kunnen zelfstandig de diverse attracties bezoeken; er is hier wel steeds leiding als controle aanwezig. Vertrek en terugkomst is elke dag vanaf de speelplaats van Kindcentrum de Parel ingang poort Pastoor Gastlaan 2, behalve de sport en spel festijn (voetbalvelden RKSV Heeze aan de Sterkselseweg)

Deelname middels een dagkaart is alleen nog mogelijk mits er voor de betreffende activiteit nog plaatsen beschikbaar zijn. Inschrijven kunt u s’ morgens voor aanvang van de activiteit.

Het te betalen bedrag bij voorinschrijving wordt verhoogd met administratie kosten.

Voor meer informatie kijk op www.vakantiekomiteheeze.nl of bij vragen stuur een mail naar info@vakantiekomiteheeze.nl

Laat hier je reactie achter