MultiCulinair Festival samen met Vrijheids Festival

4 september 2019 - 15:00

HEEZE-LEENDE - In de vorige jaren heeft het MultiCulinaire Festival steeds zijn plek gevonden op het Strabrecht Plein in Heeze. Dit jaar hebben ze gekozen het Festival te integreren met het Vrijheids Festival dat plaats vindt op 22 september in de Gemeentehuistuin in Heeze. Er zal daar een MultiCulinair Plein worden ingericht, in de sfeer zoals die voorheen op het Strabrechtplein heerste.

Doel is de bevordering van integratie van de in Heeze wonende statushouders en de overige bevolking. Je ontvangt een door hen gemaakt hapje voor een gesprekje!  

Meet, greet and eat!
Het Vrijheids Festival is er op gericht dat wij, met elkaar, dus ook samen met de nieuwe Nederlanders, onze VRIJHEID VIEREN. De statushouders zijn juist in deze tijden de groep die zich het meeste bewust is van de vrijheid die zij hier ervaren. Dus samen kunnen we hier een feest van maken! Er is voldoende te eten en te drinken en het wordt u gratis aangeboden. opgevrolijkt door Djembé muziek, die we met elkaar maken!

Het MulitiCulinaire onderdeel van deze feestdag komt tot stand door samenwerking van Cordaad Vluchtelingenwerk, De Gemeente Heeze-Leende, Het Rode Kruis Heeze, en Rotary Heeze. De toegang is gratis.

Laat hier je reactie achter