Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Speciaalbierfestival op Vrijheidsfestival

18 september 2019 - 15:00

HEEZE-LEENDE - Tijdens het vrijeheidsfestival van a.s. zondag in Heeze-Leende worden er tal van activeiteiten in de gemeentetuin in Heeze georganiseerd. Een daarvan is ook een speciaalbierfestival wat in de gemeentetuin te vinden is op deze dag. Meerdere bekende speciaalbier brouwerijen uit de regio zullen aanwezig zijn op het festival.

Zo vind je er uit Heeze Brouwerij Rufus bekend van o.a. Knoet, Tism en  Kwart. Ook uit Heeze afkomstig is brouwerij Hartees (met o.a. Hartees Blond en Hartees Donker). Of maak kennis met Strieper Craft Beer Company uit Valkenswaard en hun heerlijke “Prototype” bieren. Ook uit de regio en zeker zo lekker zijn de bieren van Solo Beer uit Gemert, Brouwerij Holevoort uit Bakel en Skavuiten bier uit Someren-Asten. Deze brouwerijen presenteren hun bieren op geheel eigenwijze en laten u kennismaken met de vele smaken en varianten van het gerstenat. Kortom, voor de bierliefhebber een middag die je niet mag missen.

Het speciaalbierfestival is onderdeel van het vrijheidsfestival van Heeze-Leende op zondag 22 september en zal beginnen rond 13.00 uur. Vrijeheid vier je samen....en ook met een biertje!

Laat hier je reactie achter