Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Geen Vrijheidsfestival zonder muziek

13 september 2019 - 15:00

HEEZE-LEENDE – Geen festival zonder muziek. Ook tijdens het Vrijheidsfestival van de gemeente Heeze-Leende zullen er diverse muzikale optredens zijn. Zo maakt de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende haar opwachting en zal ook Muziekvereniging de Heerlijkheid uit Sterksel aanwezig zijn. De muziek van deze muziekverenigingen uit de gemeente bevestigd het lokale karakter van “ons eigen” vrijheidsfestival.

Naast muziek van lokale bodem zal er ook muziek zijn “De And’re Zusjes”. Dit muzikale trio, geïnspireerd door de Andrew Sisters vertolken nostagische swing van top klasse. Op nostalgische wijze, passend bij het festival, vertolken zij de muziek uit de swing periode, waarin de big bands hun glorietijd hadden. Een big band hebben deze drie dames niet tot hun beschikking, maar met een contrabas, een snare-drum en een gitaar swingen zij de pan uit.

Kortom voldoende muzikaal vermaak op het Vrijheidsfestival van Heeze-Leende. Samen met diverse proeverijen, vermaak voor de kids en het Multi-Culinair festival genoeg reden om even naar de gemeentehuistuin in Heeze te komen.

Vier de vrijheid van onze gemeente samen op deze gezellige zondag op 22 september.

Laat hier je reactie achter