Politieke partijen voeren campagne op NS-station

20 maart 2018 - 17:10

HEEZE - Bij de laatste loodjes van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen troffen twee politieke partijen elkaar op het NS-station maandagmorgen. De VVD Heeze-Leende en De Lokale Liberale Partij verwenden de trein-, en busreizigers maandag met iets lekkers. De VVD stond er traditioneel met een lekkere kop warme koffie of thee en De Lokale Liberale Partij deelde zakjes met paaseitjes uit.

''We doen dit al vele jaren en de reizigers vinden het lekker om iets warms te krijgen 's morgens'', aldus lijstrekker Frans Cuijpers die meet een aantal kandidaten van de lijst de warme drank uitdeelde. Bij De Lokale Liberale Partij staan de paaseitjes de hele campagne al centraal dus hoe kon het ook anders dat lijsttrekker Geert Verzijden samen met de nummer drie van de lijst deze lekkernij op het station uitdeelde. ''Iets lekkers voor onderweg met ietrs te lezen erbij'', aldus Geert.

De VVD zal ook woensdagmorgen te vinden zijn bij het NS-station in Heeze voor gratis lekkere warme koffie en thee. De Lokale Liberale Partij heeft woensdag elders in de gemeente weer een ludieke actie met de paaseitjes.

Laat uw stem in ieder geval niet verloren gaan en kom stemmen op woensdag 21 maart!

Laat hier je reactie achter