Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

VVD-narcissen kleuren de gemeente

24 april 2018 - 06:49

HEEZE-LEENDE-STERKSEL - De dorpskernen van Heeze worden nu verbonden door een prachtig fleurig bloemenlint van narcissen. Nadat de VVD Heeze-Leende in december de bollen in de bermen heeft geplant, zijn ze deze week gaan bloeien. De opzet om een verbindingslint te creëren tussen alle dorpskernen is hiermee geslaagd.

De komende jaren zullen de bollen zich gaan vermeerderen en jaarlijks tot bloei blijven komen. Voor de lokale politieke vereniging heeft dit een dubbele symbolische betekenis. De VVD Heeze-Leende hoopt de komende jaren te kunnen bijdragen aan een mooie verbinding tussen de dorpskernen en hoopt tegelijkertijd dat met de activiteiten van de vereniging en de bijdrage van de VVD-fractie vanuit de oppositie de eigen aanhang vermeerdert.

Laat hier je reactie achter