Sil van Boxtel wint gesigneerd PSV shirt

21 maart 2018 - 06:45

HEEZE – Een geweldige actie voor de trouwe PSV fan. Een wedstrijdshirt van PSV winnen dat gesigneerd is door de gehele PSV selectie. Geert Verzijden, lijsttrekker van De Lokale Politieke Partij, had in zijn campagne diverse creatieve en lekkere acties ter promotie van zijn nieuwe politieke partij. Afgelopen zondag tijdens “Heeze luidt de lente in” kon iedereen meedoen met een leuke actie om dat gewilde shirt te winnen. De opdracht was een grappige foto maken bij de tuktuk van De Lokale Liberale Partij op het gemeentehuisplein en deze foto in te sturen naar de politieke partij.

Sil van Boxtel uit Heeze was erg creatief en kwam samen met zijn vriendje Luca en een grote  teddybeer verkleed als PSV-fan naar het gemeentehuisplein om een ‘coole foto’ te maken en dat bleek niet voor niets te zijn geweest. Het campagneteam van De Lokale Liberale Partij koos uit de tientallen ingestuurde foto’s deze fantastische foto van Sil als winnende foto. Dinsdagmiddag werd hij thuis verrast door de komst van lijsttrekker Geert en de nummer 5 van de lijst Lotte die hem het wedstrijdshirt en nog diverse andere PSV gadgets overhandigde.

Sil bleek een echte voetballiefhebber. Zo voetbalt hij zelf bij RKSV Heeze, gaat hij regelmatig naar de wedstrijden van PSV en naar de open trainingen. Maar ook zijn slaapkamer is helemaal PSV en heeft hij zelfs een ‘dugout’ op zijn kamer met daarin drie echte stoelen uit het stadion. ‘’Het shirt is geweldig goed terecht gekomen bij een die hard fan’’, aldus Geert Verzijden die zich nu kan gaan opmaken voor de verkiezingsdag.

De campagne zit er voor De Lokale Liberale Partij nu bijna op en het is wachten op de verkiezingsuitslag woensdagavond. Zijn advies is: Ga in ieder geval stemmen en laat uw stem niet verloren gaan en bij twijfel vul de kieswijzer van het Eindhovens Dagblad in.

Laat hier je reactie achter